Hoezo druk?

Ik loop hopeloos achter met bloggen, ik weet het en ik kan er niets aan doen, want jeetje mensen, wat heb ik het druk…. Althans, het voelt alsof ik het heel erg druk heb en daarnaast staat het reuze interessant om te doen alsof je een heel druk bestaan hebt. Volgens sommigen dan…

Ik moet bijvoorbeeld een spinningmarathon voorbereiden voor Alpe d’HuZes. Dat doe ik niet alleen, maar aangezien ik een enorm multitask-talent ben, vind ik dat ik mijn mede-teamgenoten zo weinig mogelijk moet belasten met wie wanneer zijn of haar achterwerk of welk ander lichaamsdeel dan ook op welke tijdstip op welke fiets moet neerplanten . Snappen jullie het mannen? Nee? Dat bedoel ik, niet te delegeren dit.

Ik moet als de sodemieter mijn kont strak trainen want over 7 weken is de Amstel Gold Race en ik heb werkelijk nog geen meter buiten gefietst dit jaar. 3 tot 4x per week zit ik op de spinningfiets maar het gewenste reultaat is nog lang niet in zicht, en aangezien ik vast die hele route op kop lig en de mannen ver achter me laat (…) wil je als vrouw toch dat de derrière enigszins parmantig en zonder te flubberen op het racezadel zit. Dusss…. Daarnaast moet ik in juni de Alpe d’Huez beklimmen en ik heb werkelijk nul ervaring met het omhoog fietsen van Alpen, dus daar ligt ook nog wel een uitdaginkje, laten we maar zeggen.

Ik moet voor vrijdag een carnavalspak voor mijn kind in elkaar knutselen en geloof me, meneer heeft nogal wat bewerkelijke ideeën voor een verkleedpartijtje van 3 uurtjes. Johnny Depp als hoedenmaker in Alice in Wonderland gezien? Met dat oranje haar, die waanzinnige hoed en dat perfect geschminkte hoofd? Dat bedoel ik. Schminken kan ik niet en ik heb het naaitalent van mijn moeder geërfd en dat is zoveel als niks. Ze heeft het ooit gepresteerd op een laken te gaan liggen, mijn vader eromheen te laten knippen en dat met een splinternieuwe naaimachine aan elkaar te flansen, wat een kansloos jurkje zonder openingen heeft opgeleverd. Geen succes dus. De hoed is gelukkig wél klaar en ik vind dat eigenlijk al een prestatie op zich, nu alleen nog een jasje, een broek, een strik en gestreepte sokken. Peanuts. Ik heb nog 2 dagen…

O, en mijn telefoonabonnement loopt af dus ik moet een nieuwe telefoon uitzoeken. De meeste mannen vegen het kwijl waarschijnlijk al uit de mondhoeken bij het idee alleen al, maar ik vind het een verschrikking. Na 3 avonden zoeken op internet zie ik door de bomen het bos niet meer en laten we eerlijk zijn, wie snapt nou dat hele gezeik over I-smart, Smart-plus, Websmart, Smart Extra en al die overige nutteloze informatie. Een smart-LAP is het, en verder niks! Ik wil een telefoon met abonnement waar ik mee kan bellen, twitteren en  internetten voor weinig en zoek DAT maar eens uit op internet.

Terwijl ik dit zit te typen bedenk ik me dat ik hier ook eigenlijk helemaal geen tijd voor heb. Ik ga me storten op Excel-bestanden, trainingsschema’s, naaimachines en telefoon-abonnementen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de dagelijkse beslommeringen die ook nog ‘moeten’.

Pfff, ik heb het zo druk. Jullie ook?

3 gedachten over “Hoezo druk?

  1. Hoi Angelina, je kent me niet, maar door de verhalen van Gerard , werd ik toch wel nieuwsgierig. Wat kan jij mooi en goed een verhaal op je blog zetten. Succes met je voorbereidingen. Hoop dat je het net erg vindt dat ik je verhalen lees. Maar heel indrukwekkend. Groetjes sylvia

    Like

  2. Update: het pak is af en nog gelukt ook, ik heb vandaag buiten gefietst, wind tegen, en mijn nieuwe telefoon is uitgezocht, een Sony Experia S. Ik ben goed bezig, al zeg ik het zelf.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.