Kamasutra

Getwijfeld of ik dit moet publiceren want het is nogal gênant,  maar hé, kan mij het schelen.  Ik kan het wel stilzwijgen maar het was zo bizar dat ik het toch wil delen. 

Hoe een biertje in Utrecht kan uitlopen op een waar sexfestijn…..geheel onverwachts stond ik ’s middags ineens op de Kamasutra beurs. Rete nieuwsgierig was ik. Ik verwachte mooie chique shows van sexy uitgedoste paaldanseressen en de ontdekking van attributen die ik uit onwetendheid waarschijnlijk zou gebruiken als keukenhulp, dus ik ging redelijk verwachtingsvol de Jaarbeurs in. Niemand is tenslotte te oud om te leren…

Bij de kassa had ik al beter moeten weten en snoeihard terug moeten hollen naar mijn vertrouwde Belgische biercafé. De plek waar het naar bier rook en de gezelligheid hoogtij viert. Bij de kassa stonden een beetje ranzige onverzorgde 55 plussers in te korte latex pakjes en te strakke nepleren leggings. Te blond, te veel zuurstokroze lipstick en te hoge stiletto’s om over een beurs te slenteren…

Bij binnenkomst ging het nog wel goed met me.  Beetje snuffelen in winkeltjes met Bjorn Borg ondergoed en nette lingerie. Me verbazen over de formaten neppiemels die zo groot waren als boomstammen (wat doe je daar in hemelsnaam mee??) en me afvragen waarom de roze trildingen voorzien zijn van energiezuinige ledverlichting (?). Misschien kom ik wel uit een ei en snap ik gewoon niet wat het ware doel van de betreffende attributen was maar ik had niet het lef om het aan de knappe 26-jarige hunk te vragen.

Maar toen ik de bocht omliep! Man, viel ik even uit de toon in mijn keurige Drykorn colbertje… Blote borsten all over the place, en veel, heel veel wastafels met handdoekjes.  WTF? Serieus, ik liep in een bordeel waar iedere bezoeker op wel 50 plekken met een andere bezoeker de geneugten des levens mocht uitproberen. En het liefst met zoveel mogelijk toeschouwers. Er was geen ontkomen aan. Mijn hemel,  je zal je collega’s maar tegenkomen daar. 

Ik vond het een gênant gebeuren en mijn God, wat was ik blij dat ik geen bekende tegenkwam die er met een of andere geile mede-beursbezoeker aan het experimenteren was. Want wat zeg je dan?  “Hé hallo, gaat ie lekker? De courgettes nog gevonden bij de Appie vanmorgen?”

Afijn, toch nog even drankje gedronken, dat ik van de schrik morste omdat een lange man, die me al vanaf de kassa volgde, met zijn erectie naar me wees. Wijntje over de handen en mouwen en dan moet je die plakkerige handen gaan wassen aan een van die ranzige wastafeltjes met de voorverpakte handdoekjes. Hoe zet je een kraan aan die je niet met je handen durft aan te raken?  Tips zijn meer dan welkom.

Kamasutra? Nee, not my cup of tea, absoluut een once in a lifetime..

Doet u mij maar een Belgisch biertje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.