Gênant momentje

genantKennen jullie dat? Dat je op het werk een webadres intypt, een typfoutje maakt en er ineens een sixpack met een niet te verhullen jepper in breedbeeld op je scherm verschijnt? Dat precies op dát moment de oerdegelijke IT-nerd binnen komt wandelen,  dat je de hunk in totale paniek niet weggeklikt krijgt en er als bonus nog 3 extra schermen geopend worden met pornografisch speelmateriaal? Ik wel. Vandaag nog. Hoe de fuck komt dit door een firewall? Godzijdank sprak mijn collega de IT-nerd aan waardoor ik een paar extra seconden kreeg in deze complete chaos. En terwijl ik als een gestresste adhd’er probeerde schermen te sluiten sloot ik in deze totale consternatie mijn net gecreëerde Indesign-bestand af. Tsss, waarom zou je tussentijds bestanden opslaan? 2 uur creatieve schepping zo het putje in.. Over gênante momenten gesproken, ik heb er zat en nee ik ga ze niet allemaal met jullie delen. Ik ben een soort Bridget Jones in disguise.

Ik kan me ’s ochtends douchen, opmaken en aankleden en gehuld in stylish kantoorbloesje de deur uitgaan en voelen dat ik iets vergeet maar het kwartje valt niet. Totdat ik met de auto een iets te hoge drempel iets te hard neem. Kut, bh vergeten aan te doen. En omdat de knoopjes dan ook nog eens niet goed sluiten, cleavage to the bone. Dat was maandag. Dus.

Ach, we zullen allemaal wel van die pijnlijke momenten meemaken toch? Voor lul staan als je date in de kroeg zijn ex (waar hij nog steeds niet overheen is) tegenkomt. De truttekut die vervolgens haar terrein gaat afbakenen en jij totaal wordt genegeerd terwijl je een beetje nonchalant aan je wijntje probeert te nippen. En ondertussen wil je het liefst de wijnkelder inzakken met je sauvignon.

Dat een scheet ontsnapt in een drukke menigte, je stoïcijns om je heen kijkt waar het geluid nou toch vandaan komt maar gewoon wéét dat iedereen weet dat jij het was. Ken je het?

Eigenlijk zijn we allemaal wel een beetje Bridget Jones in disguise. Oke, de één misschien iets meer dan de ander. Ik ben op dezelfde dag jarig als Bridget, dat schept een band..

genant1

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.