Over mij

Angeli, dat ben ik. Jip voor intimi en soms ook gewoon An voor vrienden die mijn naam te lang vinden. Soms stoer, soms een modemeisje en soms een hippie. Van alle markten thuis zullen we maar zeggen, al naar gelang mijn gemoedstoestand. Ik vind het echt gaaf dat je mijn blog bezoekt. Dan schrijf ik mijn avonturen in ieder geval niet voor de kloten van de harmonie.

Ik ben in het bezit van een mountainbike en trotse moeder van een studerende wolf. Ik sport me een versuffing maar kan me bij tijd en wijle compleet verliezen in moorkoppen en goede Sancerres met bijpassende kaasplankjes. Of zoiets. Vandaar dat sporten, een mens moet wat…

Ik word blij van muziek, of verdrietig, ook dat kan. Maar muziek is leven, waar zou ik zijn zonder? Op blote voeten dansen op het strand, ik word er zo gelukkig van.

Af en toe zal ik even wat zaken met jullie delen. Dus lees gerust mee en reageren mag altijd. 😉

2 gedachten over “Over mij

 1. Hallo Angeli,

  Bij toeval kom ik terecht op je site,en dat komt omdat ik me suf aan het zoeken ben naar een kostuum van de gekke hoedenmaker.Nu zag ik dat jij een geweldig kostuum hebt gemaakt,
  en je voelt het al aankomen ; Is die te koop? en welke maat is het?
  Ik heb het al heel snel nodig, dus ik hoop dat je me snel een antwoordt kunt geven.

  Alvast bedankt voor je reactie ,
  Gr Natasja

  Like

 2. Hallo Angeli,
  Ik wil je bedanken voor je prachtige reactie op het spandoek op de Alpe d`Huzes. Ik ben de maker van dat spandoek. En ik was verrast door wat het teweeg heeft gebracht. Alle reacties op internet zijn hartverwarmend en ontroerend. Ik ga nu zelf aanstaande zomer Alpe d`Huzes fietsen. In het kader van de sponsorwerving ga ik alle mensen benaderen die hun waardering voor mijn spandoek op internet uitgesproken hebben. Gaarne wil ik je een iets uitgebreider verhaal toezenden. Kun je mij een mail sturen op mijn e-mail adres zodat ik je mijn verhaal kan toezenden.

  Groeten
  Bart

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.